РЕГЕНЕРАТ

Над 20 години производство на студен регенерант с помощта на най-модерна техника и висококачествени материали

За производството на една нова гума са необходими около 83 л. петрол, а за производството на протектора на гумата – около 27 л. Регенерирането на тежкотоварни гуми спестява не само средства на крайния потребител, но и тонове петрол. Още повече, технологиите, които изполваме в ОМНИФАК при регенериране, правят съизмерим пробега на регенерираните при нас гуми с пробега на новите гуми.

Километри, изминати с регенерирани при нас гуми = Километри, изминати с нови гуми, но на по-ниска цена с 45% до 60%.

Високото качество на произведените при нас продукти стои в основата на дългогодишната ни успешна фирмена дейност. С цел поддържане високия стандарт на качество, ние се стремим да обновяваме постоянно оборудването ни. Цехът за регенерат е напълно обновен с машини ново поколение на Matteuzzi – Италия и I.R.O.P – Италия. Екип от висококвалифицирани специалисти преминава регулярно през специализирани обучения, с цел поддържане на професионализма и качеството на крайния продукт.

Един от основните приоритети на нашата фирмата е да отговаря на изискванията на системата за управление на качеството и непрекъснато да подобрява своята ефективност. Произведените в ОМНИФАК регенерирани гуми, както и поправката на тежкотоварни гуми, отговарят на стандартите за качество на ISO (сертификат DIN EN ISO 9001:2015), както и на изискванията на националните и международните наредби за движение по пътищата (ECE-Regulation 109). Готовата продукция е тествана за качество и издръжливост и сертифицирана от лабораториите на Prüflabor Nord GmbH Германия.

ОМНИФАК е пълноправен член на “АСОЦИАЦИЯТА НА ПРОИЗВОГИТЕЛИТЕ, ВНОСИТЕЛИТЕ, ТЪРГОВЦИТЕ И ВУЛКАНИЗАТОРИТЕ НА ГУМИ“ от 2000г.

Галерия