ЗА НАС

Повече от 25 години професионализъм, качество и бързина!

Фирма ОМНИФАК е с дългогодишен опит в сферата на търговията и регенерирането на тежкотоварни гуми.
Започвайки дейност през 1991г., в гр. София, дружеството става първият официален вносител и представител на вулканизационни материали PANG TECH за България. Първоначално компанията се занимава с търговия, вулканизация и баланс на леки гуми, а след това и с тежкотоварни гуми. ОМНИФАК е една от първите фирми, стартирали на пазара с регенерат на гуми за тежкотоварни автомобили за България. През годините дружеството се налага на пазара като един от основните вносители на протектори за студен регенерат на българския пазар. ОМНИФАК е и официален вносител и оторизиран дистрибутор на концерна Goodyear за марките Goodyear, Sava, и Dunlop.

Дружеството разполага с голяма продуктова гама от гуми с различен размер от следните марки: Goodyear, Sava, Fulda, Dunlop, Aeolos, Linglong, Barum, Continental, Semperit, Firestone, Bridgestone, Michelin и др.

Вече над 20 години ОМНИФАК произвежда студен регенерант с помощта на най-модерна техника и висококачествени материали. Производството на регенерирани гуми за автобуси се осъществява по технология на Avon, Kraiburg и други първокласни материали. Високото качество на произведените при нас продукти стои в основата на дългогодишната ни успешна фирмена дейност. С цел поддържане високия стандарт на качество, ние се стремим да обновяваме постоянно оборудването ни. В момента цехът за регенерат е напълно обновен с машини ново поколение на MATTEUZZI – Италия и I.R.O.P- Италия. Екип от висококвалифицирани специалисти преминава регулярно през специализирани обучения, с цел поддържане на професионализма и качеството на крайния продукт.

Производстеният процес е сертифициран по ISO, съгласно международните наредби за движение по пътищата.
За нас, в ОМНИФАК, всеки клиент е специален. Стремим се напълно да отговорим на очакванията на нашите клиенти, предоставяйки им професионално, компетентно и бързо обслужване. Нашите експерти с готовност ще Ви консултират при избора Ви на всякакъв вид гуми. Те ще Ви дадат ценни съвети за правилната поддръжка и експлоатация на Вашите гуми. Заповядайте при нас в нашата база на Околовръстен път № 363, 1186 София!

Един от основните приоритети на ОМНИФАК ЕООД е да отговаря на международните изисквания за качеството и непрекъснато да подобрява своята ефективност. Специалисти от Германия и Австрия следят за качеството на производствения процес в ОМНИФАК EООД.

Документи и сертификати